Giampaoli Dolciaria - dulciuri fine din tradiţia italiană

Giampaoli Dolciaria - dulciuri fine din tradiţia italiană

Familia Giampaoli, deținătorii mărcii italiene ce le poartă numele, veghează încă din anii 1900 la calitatea şi autenticitatea produselor lor. Astăzi, marca Giampaoli Dolciaria produce specialităţi delicioase de biscuiţi, cozonac panettone, nuga, prăjituri colomba, ouă de ciocolată şi îngheţată.

O istorie de la 1900

Aventura dulciurilor în familia Giampaoli a început aşadar la 1900, în cuptorul bunicii Savina. În anii ’60 afacerea s-a concretizat la nivel industrial, păstrând totuşi spiritul artizanal şi atenţia la calitatea produselor, folosind reţete exclusive şi materii prime atent selecţionate. De 4 generaţii, familia Giampaoli mizează pe tradiţie şi inovaţie, acordând o importanţă maximă calităţii produselor sale.

Portofoliul de produse

Marca Giampaoli este specializată în producţia de biscuiţi, panettone, nuga, ouă de ciocolată, prăjituri colomba şi înghețată. Ea produce dulciuri de calitate preparate după reţete tradiţionale şi exclusive, şi folosind doar ingrediente de primă mână. O marcă dinamică şi modernă, atentă întotdeauna la dorinţele clienţilor săi!

Valorile mărcii

Făină, apă, ouă, zahăr şi respectarea valorilor de Tradiţie, Inovaţie, Calitate… aceasta este reţeta ce inspiră marca Giampaoli de peste un secol. Dedicarea completă pentru business-ul familial a fost fundamentală pentru atingerea standardelor de calitate ale produselor şi proceselor de fabricaţie, dar şi pentru asigurarea calităţii muncii şi a vieţii colaboratorilor mărcii.

Aproape de oameni

Scopul mărcii Giampaolia este satisfacerea dorinţelor dulci ale clienţilor săi prin produse naturale, ce conţin ingrediente atent selecţionate şi obţinute prin metode de procesare tradiţionale. Atenţia pentru clienţi este totodată cea care a impulsionat marca să inoveze continuu produse noi.

Astăzi se acordă o atenţie deosebită persoanelor care doresc să se menţină în formă sau celor care urmează diete speciale din diverse motive de sănătate. De aceea, marca Giampaolia a creat gama Zuccherozero (fără zahăr) și Meglio Senza Glutine (fără gluten) sprijinindu-se pe cercetarea medicală. Un portofoliu bogat de produse de patiserie pentru ocazii speciale, nuga, ouă de ciocolată, biscuiţi şi multe altele… pentru cei ce renunţă la zahăr, dar îşi doresc o viaţă dulce!
 

Comadați cozonacii și biscuiții Giampaoli doar pe amarant.ro.

Sursa http://www.giampaolidolciaria.eu/en/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=5&lang=en
Angela Stănescu
Angela Stănescu

Autor


Comentează