Asociația Română pentru Intolerantă la Gluten - ARIG și primul eveniment din acest an

Asociația Română pentru Intolerantă la Gluten - ARIG și primul eveniment din acest an

O veste bună pentru toți celiacii din România, Asociația Română pentru Intolerantă la Gluten și-a reluat activitatea, și marchează ziua de 16 mai, Ziua Bolii Celiace cu un prim eveniment dedicat tuturor celor ce urmează un regim fără gluten ca urmare a unui diagnostic medical.

Este vorba de Workshop-ul Ziua Bolii Celiace, ce are loc pe 16 mai, la București, la Hotel Novotel, ora 17:00.

Vor vorbi pentru cei prezenți 2 doctori specializați în boala celiacă, d-na doctor Alina Stănescu Popp, Specialist Gastroenterolog Pediatru în cadru Institutului de Ocrotire al Mamei și Copilului și Coordonatoarea Centrului Regional de Management al Bolii Celiace din București, despre care deja v-am scris, și căreia noi îi suntem foarte recunoscători, care ne va vorbi despre patologia bolii celiace la copii.

D-nul doctor Vasile Balaban, Specialist Gastroenterologie de la Spitalul Militar Central care ne va vorbi despre patologia bolii celiace la adulți.

Alături de cei doi doctori, va veni și doamna Gabriela Coman, Director General al Autoritarii Naționale pentru Drepturile Copilului care va vorbi despre unul din subiectele cel mai des dezbătute pe rețelele de socializare, despre drepturile copiilor celiaci în colectivitate.

Timp de 3 ore puteți afla informații importante, și puteți pune toate acele întrebări la care până acum nu ați avut răspuns.

Copiii sunt și ei așteptați cu cărți, creioane colorate și jucării, pentru a le trece timpul mai repede.

Nu rata acest eveniment. O vom cunoaște pe noua președintă a ARIG, doamna Iuliana Bonoiu, și dânsa părinte de copil celiac, care va vorbi despre planurile pe care le are cu ARIG și despre demersurile pe care intenționează să facă pentru celiacii din România. 

Mai multe detalii găsiți pe site-ul ARIG. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici: https://goo.gl/forms/4qBYfg8uIPSoT1Ss2.

Noi, echipa Amarant, te așteptăm să ne cunoaștem dar și cu produse la degustare. 

Ne vedem acolo!
Angela Stănescu
Angela Stănescu

Autor


Comentează