Black Friday 2017

Black Friday 2017

Suntem pregătiți să lansăm cu mare bucurie cel de-al doilea Black Friday pe Amarant.ro cu peste 400 de produse la reducere.

Ne-am gândit și în acest an la ce ți-ar plăcea să găsești zilele acestea la ofertă. Am ales din toate produsele noastre pe cele mai apreciate, și pentru că s-ar putea să-ți placă să coci diverse bunătăți, am redus prețul la făinuri.

Pentru ghetuțe, pentru sub brad, pentru cadouri și gesturi calde de sărbători, am pregătit cele mai bune oferte de biscuiți, prăjituri și ciocolată dar și cadouri de trimis la distanță.

Ofertele și suprizele se întind pe 4 zile pline, pentru că Black Friday pe Amarant.ro începe pe 24 noiembrie, la miezul nopții fix și se încheie nu mai devreme de 27 noiembrie, ora 23:59.

Ce ți-am pregătit anul acesta?

Vom avea reduceri între 5 și 40% la aproape toate produsele de pe site. Cele mai iubite produse vor avea cele mai bune oferte. Chiar și GlutenTox Home va avea un preț special. 

Vino pe site în perioada 24-27 noiembrie ca să vezi toate ofertele. 

Ce trebuie să știi despre campania de Black Friday 

 • Campania se desfășoară în perioada 24 noiembrie ora 0:00 - 27 noiembrie 23:59;
 • Între 24 și 27 noiembrie, pe toată durata campaniei nu se vor putea folosi coduri de reducere, cardul de membru ARIG sau cardul Amarant;
 • Costurile de livrare rămân neschimbate, pentru comenzi de peste 200 lei beneficiezi de transport gratuit;
 • Produsele proaspete de la L'Amande - desserts sans gluten nu fac parte din campania noastră de Black Friday dar pot și comandate online;
 • Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil;
 • Poți amâna sau programa livrarea coletului tău pentru când te întorci din mini-vacanță. Lasă-ne un mesaj la plasarea comenzii cu data la care vrei să îți ajungă coletul. Vezi mai jos care este programul de livrări. 

Primirea comenzilor și procesarea lor

Dăm startul reducerilor vineri, pe 24 noiembrie. Toate comenzile primite până la ora 15:00 vor fi expediate în aceeași zi cu livrare sâmbătă, pe 25 noiembrie. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a nu promite solemn că livrarea se va face în 24 de ore, datorită aglomerării curierilor din acestă perioadă.

Comenzile primite în zilele de vineri, 24 noiembrie după ora 15:00, și cele din 25-26 noiembrie vor fi procesate în zilele de 27-28 noiembrie. 

Comenzile primite luni, pe 27 noiembrie vor fi procesate și expediate până cel târziu pe 28 noiembrie. 

Pe 29 noiembrie nu expediem colete pentru că urmează mini-vacanța de 4 zile.

Programul de livrări din săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie va fi următorul:

 • Program normal 27, 28 noiembrie
 • Nu expediem comenzi pe 29 noiembrie
 • Nu se fac livrări în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie
 • Zile libere între 30 noiembrie și 3 decembrie
 • Program normal începând cu 4 decembrie

Comenzi cu livrare amânată

Dacă ai planuri pentru mini-vacanța de 1 decembrie, te rugăm să iei în considerare acest lucru și să ne anunți pentru a amâna expedierea coletelor după data de 4 decembrie. Acest lucru se poate face simplu, prin adăugarea unui comentariu la plasarea comenzii. Nu ne asumăm răspunderea pentru coletele returnate de curieri din motive legate de lipsa destinatarului la adresă.
Angela Stănescu
Angela Stănescu

Autor


Comentează