Black Friday pe Amarant.ro

Black Friday pe Amarant.ro

Suntem pregătiți și lansăm cu mare bucurie primul nostru Black Friday cu peste 260 de produse la reducere.

Ne-am gândit la ce ți-ar plăcea să găsești zilele acestea la ofertă și am ales din toate produsele noastre pe cele mai vândute anul acesta și pe cele mai apreciate de clienții care deja le-au încercat. Apoi, pentru că știm că s-ar putea să-ți placă să coci diverse bunătăți, am redus masiv prețul la făinuri.

Pentru ghetuțe, pentru sub brad, pentru cadouri și gesturi calde de sărbători, am pregătit cele mai bune oferte de dulciuri și gustări dar și cadouri de trimis la distanță.

Lansăm de Black Friday Colecția noastră de Crăciun: ciocolată, turtă dulce, biscuiți cu ghimbir și macarons aromați.

Ofertele și suprizele se întind pe 3 zile pline, pentru că Black Friday pe Amarant.ro începe pe 25 noiembrie, la miezul nopții fix și se încheie nu mai devreme de 27 noiembrie, ora 23:59.

Iată ce oferte ți-am pregătit

35% reducere la Făina pentru prăjituri Broll, 500g. Un produs nou pe piață, amestecul de prăjituri fără gluten de la Broll s-a impus imediat prin calitatea sa dar și prin prețul avantajos. Broll pentru prăjituri fără gluten este recomandat de cel mai popular gluten-free pastry chef din București pentru rezultate foarte bune.

20% reducere la toată gama Biscuiterie de Provence. Unele dintre cele mai apreciate produse exclusiv Amarant, care pe noi ne-au cucerit de la prima degustare sunt acum gata să părăsescă rafturile la prețuri speciale.

Cozonacii de la Nutrifree și Dolce Piacere au și ei prețuri speciale, cu reduceri între 5-10%.

10% la toată gama Ma Vie Sans Gluten, produse bio fără gluten.

10% la toate sosurile fără gluten de la Meridian Foods.

Tot de la Meridian Foods gemurile și unturile de nuci sunt la reducere 5%.

5% la toți îndulcitorii naturali de la Meridian Foods.

5% reducere la toată gama Doves Farm, la făinuri, paste și biscuiții și pastele bio fără gluten.

5% reducere la toată gama de produse Organ, Substitutul de gluten, Înlocuitorul de ou, făinurile pentru pâine, amestecurile pentru tort de ciocolată și vanilie dar și biscuiții pentru copii, toate au prețuri speciale week-end-ul acesta.

5% la toata gama Bauckhof Bio fără gluten, la făinurile de năut, soia, preparatele pentru pâine cu semințe sau pentru negresă.

5% la toata gama Nutrifree, făinurile pentru pâine și prăjituri, gustările sărate și biscuiții cu migdale, toate la reducere.

Produsele Mimen fără alergeni sunt și ele la reducere în acest week-end, cu 5% la toată gama.

Primirea comenzilor și procesarea lor

Comenzile primite vineri 25 noiembrie, până la ora 15:00 vor fi procesate și expediate în aceeași zi. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a nu promite solemn că livrarea se va face în 24 de ore, datorită aglomerării curierilor din acestă perioadă.

Comenzile primite în zilele de vineri, 25 noiembrie după ora 15:00, și cele din 26-27 noiembrie vor fi procesate în zilele de 28-29 noiembrie.

Programul de livrări din săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie va fi următorul:

  • Program normal 28, 29 noiembrie
  • Nu se fac livrari în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie
  • Progam normal pe 2 și 3 decembrie

Comenzi cu livrare amânată

Dacă ai planuri pentru mini-vacanța de 1 decembrie, te rugăm să iei în considerare acest lucru și să ne anunți pentru a amâna expedierea coletelor după data de 5 decembrie. Acest lucru se poate face simplu, prin adăugarea unui comentariu la plasarea comenzii. Nu ne asumăm răspunderea pentru coletele returnate de curieri din motive legate de lipsa destinatarului la adresă.
Angela Stănescu
Angela Stănescu

Autor


Comentează