Delicii în ciocolată de la Tercetto

Delicii în ciocolată de la Tercetto

Dieta fără gluten nu mai reprezintă de mul timp o provocare majoră pentru cei care suferă de boala celiacă; în ultimii ani, a consuma alimente fără gluten nu mai este o restricție greu de suportat, ci mai degrabă un stil de viață alternativ. Ușurința de a ține o dietă fără gluten este cu siguranță determinată de numărul mare de produse speciale de pe piață; cei care urmăresc rafturile magazinelor cu profil naturist sau chiar al supermarketurilor observă cum noi produse dedicate celor cu intoleranță la gluten apar în fiecare lună.  

Cei care sunt clienți fideli ai magazinului online Amarant.ro probabil au observat că mereu ne străduim să introducem noi alimente fără gluten, de calitate, și obținute din ingrediente naturale. Din nou, este momentul să vă facem cunoștință cu un alt brand, Eurohansa, mai exact cu gama Tercetto, care conține dulciuri fără gluten. Iată ce trebuie să știi despre noile produse din portofoliul Amarant.ro:

Alune de pădure în ciocolată cu lapte
Alune de pădure în ciocolată cu lapte

Un producător de încredere

Eurohansa este un producător polonez de dulciuri lansat în anul 1989 și care a reușit într-un scurt timp să câștige încrederea unui număr mare de consumatori. Eurohansa este specializat în delicatese și fructe învelite în ciocolată. Cele mai frecvente ingrediente folosite de producătorul acestor bunătățuri sunt stafidele, alunele, migdalele, nucile, prunele și merișoarele. În anul 2007, stafidele învelite în ciocolată neagră au primit premiul „Cel mai bun din Polonia” la un concurs de produse alimentare.

Produse gourmet pentru cei cu intoleranță la gluten

Dacă nu poți consuma produse conținând gluten, asta nu înseamnă că îți vor rămâne la dispoziție doar niște deserturi fără gust și de calitate scăzută. Tercetto te introduce într-o lume de vis a ciocolatei fără gluten și în același timp îți oferă o varietate de nutrienți prin produsele sale. Gândește-te la alune și migdale prăjite, cireșe și merișoare aromate, și stafide dulci combinate cu ciocolată fină, și te vei bucura de aceeași experiență ca un ciocolatier la o degustare de delicatese.

Migdale în mix de ciocolată
Migdale în mix de ciocolată

Gluten-free, 100% sigur

Eurohansa te asigură că poți consuma produsele din gama Tercetto fără griji – aceste dulciuri nu conțin nici o urmă de gluten și au fost testate în laboratoare acreditate. Eurohansa aderă la standardele internaționale în domeniu și controlează toate procesele de aprovizionare, producție și depozitare, atât pentru produsele finite cât și pentru cele semi-finite.

Un produs simplu, dar delicios

Dulciurile din gama Tercetto constă de fapt în fructe sau nuci învelite într-un strat de ciocolată fină. Dincolo de ciocolata care ți se topește în gură vei descoperi alune, migdale, coacăze, coajă de portocală, cireșe, merișoare, stafide și nuci. Cele mai bune rețete sunt cele simple, unde ingredientele hrănitoare de bază sunt ușor de recunoscut.

Gramajul perfect pentru nevoile tale

Produsele din gama Tercetto sunt disponibile în două tipuri de ambalaj: cel de 280 de grame, ideal pentru întreaga familie sau dacă dorești să faci o surpriză dulce unui prieten cu intoleranță la gluten, și cel de 80 de grame, potrivit pentru o gustare sau un desert, atunci când vrei să îți asiguri ceva dulce fără prea mult efort.

Așadar, în scurt timp vei avea un motiv în plus să răsfoiești paginile site-ului nostru, în căutarea unor noi produse sănătoase fără gluten care să îți îndulcească primăvara!
Angela Stănescu
Angela Stănescu

Autor


Comentează