Noutăți pe Amarant!. Gama Dr. Schar, disponibilă din aprilie!

Noutăți pe Amarant!. Gama Dr. Schar, disponibilă din aprilie!

Unul din motivele pentru care ne place să facem cumpărături de la supermarket este că acolo găsim toate produsele de care avem nevoie. Cumpărăturile pot fi o plăcere, dar de cele mai multe ori sunt o obligație de care vrem să ne achitam cât mai repede. Un magazin bun este unul în care găsești tot ce îți trebuie, și acesta este motivul pentru care Amarant.ro lansează în curând o nouă marcă pe site – Dr. Schär. La nenumăratele cereri ale clienților, am adus și această marcă de calitate în magazinul nostru online, știind că produsele Dr. Schär sunt foarte populare, și la noi, și în restul lumii, și poate cele mai vândute produse fără gluten.  

Dacă ții o dietă fără gluten, probabil că ești deja familiarizat cu brandul Dr. Schär; iată totuși câteva informații pe care probabil nu le știai despre aceste produse, informații care vor fi utile de asemenea și celor care abia fac cunoștință cu produsele de acest tip:

Bread Mix - Mix B
Bread Mix - Mix B

Lider pe piața produselor fără gluten

Începuturile companiei Dr. Schär datează din anii ’20, când Dr. A. Schär a început o colaborare cu un antreprenor local și s-a specializat pe producerea de produse fără gluten. În 1981, afacerea a fost remodelată sub conducerea lui Ulrich Ladurner și a devenit lider de piață în Italia în doar câțiva ani, datorită unei strategii susținute de implementare a unor tehnologii noi, de inovare a produselor și de îmbunătățire a calității. Astăzi, Dr. Schär este din ce în ce mai aproape de a-și atinge obiectivul său, și anume să devină primul specialist în nevoi nutriționale speciale din Europa și America.

Ciabattine fără gluten
Ciabattine fără gluten

O gamă foarte largă de produse fără gluten

Dr. Schär își ia foarte în serios rolul de lider în domeniul produselor fără gluten și pune la dispoziția clienților săi o varietate de produse: pâine, paste, făină, cereale, gustări, biscuiți, dulciuri și produse congelate. Dr. Schär are grijă să nu îți lipsească nici un tip de aliment care în varianta sa tradițională conține gluten și îți permite să te bucuri de o dietă variată și sănătoasă. Diagnosticul de boală celiacă nu mai reprezintă atât o restricție cât un mod diferit de viață, datorită produselor fără gluten precum cele de la  Dr. Schär.

Sistemul de management al calității

Persoanele cu intoleranță la gluten se pot baza pe Dr. Schär, întrucât produsele sunt fabricate urmând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Specialiștii Dr. Schär au reușit să obțină nivele de gluten sub 20 părți la un milion în fabricile în care lucrează, folosind tehnici de producție cel mai adesea dezvoltate de ei înșiși. Acest nivel, de 20 de părți la un milion, este cel considerat sigur pentru celiaci de către agențiile care se ocupă cu siguranța alimentelor.

Așadar, dacă îți lipseau produsele Dr. Schär atunci când făceai cumpărături pe Amarant.ro, din luna aprilie a acestui an vei putea să comanzi și aceste alimente de pe magazinul tău online preferat pentru diete speciale. În continuare vom face toate eforturile astfel încât să te poți aproviziona de la Amarant.ro cu tot ce îți trebuie pentru o dietă fără gluten variată și hrănitoare în același timp.
Angela Stănescu
Angela Stănescu

Autor


Comentează