Noutăți bio de la Nutri free

Noutăți bio de la Nutri free

Persoanele cu intoleranță la gluten sau cele care doresc să țină un regim alimentar cât mai sănătos petrec destul de mult timp gătind. Alegerea cu grijă a ingredientelor astfel încât să nu conțină nicio urmă de gluten este un consumator de timp, la care se adaugă și faptul că trebuie să te interesezi despre metode alternative de preparare a unor rețete clasice.  

Sigur că cel mai bine e să gătești de la zero, pentru că așa știi exact ce mănânci, dar uneori este destul de greu să dedicăm una sau mai multe ore gătitului în fiecare zi.

Cu toții ne-am dori o scurtătură către o masă delicioasă și sănătoasă, iar clienții magazinului nostru au acum un motiv în plus să gătească fără gluten și fără efort în același timp – Amarant.ro lansează gama de supe fără gluten Nutrifree.

Aceste supe sunt un produs italian, conținând un amestec de cereale, legume și zarzavaturi care va simplifica mult procesul de gătire a unei supe savuroase și fără gluten. Iată câteva informații despre noua gamă de produse de pe Amarant.ro:

Supă mediteraneană
Supă mediteraneană

Conțin cereale sau plante fără gluten

Supele Nutrifree sunt sățioase și consistente datorită unor ingrediente precum orezul brun, hrișca, fasolea, lintea, mazărea și cartofii.

După o astfel de supă te vei simți sătul, dar în același timp ușor și plin de energie, deoarece ingredientele din componența ei reprezintă o sursă de proteine și carbohidrați complecși și cu conținut scăzut de zaharuri, ceea ce îți va asigura un nivel optim de energie pentru mult timp.

Nu conține ingrediente dăunătoare celor cu intoleranțe și alergii alimentare

Supele Nutrifree nu conțin următoarele ingrediente: amidon din grâu, soia, lapte, ouă, grăsimi hidrogenate, conservanți sau organisme modificate genetic. Semipreparat nu este sinonim cu nesănătos atunci când alegi gama Nutrifree.

Supă de legume și cereale
Supă de legume și cereale

Conținut scăzut de sare

Supele Nutrifree au un conținut redus de sodiu pentru menținerea unei tensiuni arteriale normale. Dacă preferi mâncarea puțin mai sărată, poți să adaugi sare fără nicio problemă.

Ambalaj și mod de preparare practice

Gramajul unui pachet de supă Nutrifree este de 300 – ceea ce ar trebui să fie suficient pentru două - cinci porții ( în funcție de ingrediente și rețetă). În plus, supa Nutrifree este ușor de preparat în concediu – tot ce îți trebuie este o oală, apă potabilă, și câteva condimente, dacă vrei să personalizezi rețeta.

Te poți bucura de o masă caldă sănătoasă și fără gluten și atunci când ești în deplasare – nu e minunat că regimul tău alimentar nu mai reprezintă o bătaie de cap?

Supele Nutrifree sunt bogate în nutrienți benefici pentru sănătatea ta

Supa Regolarità
Supa Regolarità

Conținutul bogat de fibre al acestor supe ajută la asigurarea unui tranzit intestinal normal, calciul te ajută să ai oase și dinți puternici, iar conținutul scăzut de grăsimi contribuie la menținerea unor nivele normal de colesterol.  

Unele produse, precum „Zuppa Regolarità” sunt concepute special pentru a ameliora probleme de sănătate – produsul respectiv este benefic pentru intestinul gros și ajută la reglarea tranzitului intestinal.

Iată o idee: după ce comanzi noile produse de pe Amarant.ro, fă rost de câteva verdețuri proaspete, acum că primăvara a venit, și vei obține cea mai delicioasă și hrănitoare supă, potrivită cerințelor regimului tău!
Angela Stănescu
Angela Stănescu

Autor


Comentează