Noutăți tomnatice - informații peste informații

Noutăți tomnatice - informații peste informații

Ne apropiem de mijlocul toamnei calendaristice și dacă în unele locuri se sărbătorește Ziua Recoltei, ne-am gândit să vă spunem ce am mai "cultivat" și noi pe site în ultima vreme.

Am urmat două direcții principale. Pe de o parte ne-am dorit să vă oferim mai bine, mai multe informații despre produse, iar pe de altă parte ne-am dorit să comunicăm mai eficient.

Oferim mai multe informații

Livrare

Am transformat întrebările despre când ajunge coletul într-o notă dinamică afișată sub prețul produsului. Acolo vezi dacă o comandă ajunge la tine mâine sau poimâine, dar și cât timp mai ai pentru a face o comandă care să plece spre tine în aceeași zi. Îți amintim că orice comandă făcută înainte de ora 15:00 pleacă spre tine în aceeași zi și ajunge în ziua următoare, exceptând comenzile făcute în weekend.

Costul de livrare este și el tot acolo. Îți arată cât mai ai până la pragul de comandă cu transport gratuit, în funcție de ce ai în coș. Isteț, nu?

Informații despre produs - termen de valabilitate și livrare

Termen de valabilitate

Suntem foarte mândri de această noutate. Noi ne dorim să-ți oferim o experiență cât mai sigură și cât mai apropiată de cumpărăturile obișnuite, din magazin, de aceea afișăm pe site și termenul de valabilitate.

Acum, pentru fiecare produs din site, termenul de valabilitate se găsește imediat sub preț. În plus față de cumpărăturile de la magazin, știi exact unde să găsești termenul și nu trebuie să cauți cu înfrigurare mica inscripție de pe spatele pachetului.

Certificări

Deși erau și până acum pe site, la fiecare produs în parte, am încercat să le facem mai vizibile punându-le mai sus, în partea dreaptă, imediat sub etichete, câștigând puțin și la capitolul unitate în acest fel.

Produsele cu sigla internațională te asigură că produsul este veridic, certificat bio, vegan, sau fără gluten.

Certificari produse

În cazul produselor fără gluten, există însă multe produse sigure, dar necertificate, producătorii menționând pe ambalaj lipsa alergenilor. Noi le etichetăm și pe acestea cu eticheta fără gluten, dar nu le adăugăm sigla binecunoscută cu spicul tăiat decât celor care o au și pe ambalaj. Vorbim aici de mărci cunoscute ca Barbara, Broll, Haas, Humorganic (care produce Naturbit, Glutenix etc.), Meridian, Nature Kootka sau Paleolit.

Sunt însă cazuri când producătorul schimbă etichetele și scoate mențiunea, așa cum s-a întâmplat recent la unul din produsele Naturbit (Hunorganic). Când am contactat producătorul, acestea ne-a declarat în scris că produsul nu conține gluten și că este ambalat pe linie fără gluten, ca de altfel toată gama Naturbit. Vom încerca să adresăm aceste cazuri afișând în curând și declarații de conformitate ale producătorilor. Ne poți spune ce părere ai despre această inițiativă și la noul nostru formular de feedback pentru site: https://goo.gl/forms/EU40F3dHeqn41vcy2

Decizia de a alege produse etichetate dar necertificate fără gluten este una personală. Noi avem însă grijă să-ți oferim toate informațiile pentru a putea lua o decizie corectă pentru tine.

Ne-am dorit să aflăm ce-ți place...pentru a le spune și altora

Noi credem că părerea unei persoane care a folosit un produs este foarte utilă pentru cei care vor să încerce produsul pentru prima dată. În special o părere detaliată despre așteptările avute, despre nevoia unui astfel de produs și cum s-a rezolvat aceasta folosindu-l. O rețetă sau o descriere despre cum se comportă la fiert, copt, frământat sau cum rezistă produsul final, credem că ajută în luarea unei decizii.

Opinii produs

Am rugat toți clienții noștri să ne trimită recenzii la produsele comandate de la noi și am primit o mulțime de informații prețioase. Am primit chiar și rețete, toate fiind publicate în partea de jos a ecranului, sub descrierea produsului.

Mai mult, pentru a încuraja cât mai multe persoane (clienți www.amarant.ro sau nu) să-și spună părerea despre produsele încercate, până pe 9 octombrie 2016 oferim un cupon de livrare gratuită (utilizabil până în luna noiembrie) pentru fiecare comentariu făcut produselor.

Feedback

Spune-ne cum ți se par noile funcții pe care le-am adăugat. Te ajută să iei decizii, cumperi mai ușor de la noi? Poți comenta acest articol, răspunde chestionarului https://goo.gl/forms/EU40F3dHeqn41vcy2 sau poți folosi aplicația de chat integrată în site. (hint: despre asta vom vorbi mai mult în partea a doua).
Cristian Stănescu
Cristian Stănescu

Autor


Comentează