Orgran, produse prietenoase, fără alergeni

Orgran, produse prietenoase, fără alergeni

Te numeri printre persoanele care țin o dietă specială? Fie că ai ales o dietă vegană din respect pentru animale sau ești nevoit să eviți unele ingrediente precum glutenul sau laptele din cauza unor intoleranțe alimentare, nu este mereu ușor să pui pe masă alimente diverse și hrănitoare.

Din fericire, chiar și cu un regim foarte restrictiv ai din ce în ce mai multe alegeri la îndemână pe Amarant.ro, magazinul tău online pentru diete speciale. Ne străduim în fiecare zi să îți aducem bunătăți pe masă și introducem noi producători de top pe site pentru ca tu să te răsfeți cu ingrediente delicioase și naturale în același timp.

În curând, portofoliul de produse de pe Amarant.ro se va îmbogăți cu un nou brand, Orgran, recunoscut pe plan mondial pentru produsele dedicate persoanelor cu alergii sau intoleranță la gluten. De ce să alegi Orgran și care sunt produsele sale cele mai populare poți afla în continuarea acestui articol.

Orgran este un brand cu tradiție

Începuturile mărcii Orgran datează din 1953, când a fost înființat Roma Food Products, producător de alternative pentru cereale, sub egida Orgran Health & Nutrition și Buontempo. Mai târziu, în 1984, Orgran a devenit un brand de sine-stătător, dedicat persoanelor cu alergii alimentare. Calitatea și diversitatea produselor au făcut ca Orgran să se dezvolte foarte mult, ajungând la ora actuală să exporte în peste 55 de țări.

Este o afacere de familie

Un stil de viață alternativ îți poate influența și modul în care faci cumpărături; pentru mulți dintre cei atenți la dieta lor contează mult și de la cine cumpără alimente, iar Orgran a fost și rămâne o companie privată, deținută de o familie dedicată nutriției pentru persoane cu alergii alimentare.

Orgran a adoptat complet soluția "Free from"

Orgran comercializează peste 80 de produse dedicate persoanelor cu alergii alimentare, toate compatibile cu dieta vegană și excluzând din compoziție următoarele ingrediente: gluten, grâu, ouă, lactate, drojdie, nuci, organisme modificate genetic

  Produsele Organ te ajută să gătești variat

  Cu siguranță nu mai este cazul să te întrebi "Oare ce mai mănânc astăzi?" când poți achiziționa cu ușurință următoarele produse Orgran:

  Orgran introduce produse unice pe piața românească

   Până acum nu exista pe piața românească un substitut de gluten care să vină în ajutorul celor cu o dietă foarte restrictivă. Începând cu această toamnă, persoanele cu intoleranță la gluten se pot bucura de preparate cu proprietăți foarte asemănătoare celor clasice, o dată cu lansarea produsului Substitut de gluten fără gluten despre care vom vorbi mai pe larg puțin mai jos.

   Produsele Orgran sunt 100% naturale

   Mai important decât să mănânci o pâine care să semene cât mai bine cu una obișnuită este, totuși, să consumi ingrediente naturale, iar Orgran te ajută să îți îndeplinești și acest obiectiv. Aceste produse alternative se comportă impecabil și te ajută să gătești pe gustul tău, fără să fii nevoit să faci compromisuri și să apelezi la ingrediente artificiale ca să te bucuri de alimente cât mai savuroase.

   Cele mai reprezentative produse Orgran

   Substitut de gluten fără gluten

   Substitut de gluten fără gluten

   Este un produs unic în România, capabil să recreeze efectul glutenului într-o varietate de preparate. Glutenul, proteină din grâu care le creează probleme celor diagnosticați cu boala celiacă, este același ingredient responsabil pentru consistența plăcută a produselor de panificație și patiserie. Substitut de gluten fără gluten conține ingrediente naturale precum făină de orez, amidon de porumb, și făină de mazăre galbenă și acum este disponibil și pe piața din România pentru persoanele cu o dietă specială. 

   Amestec fără ou

   Amestec fără ou - echivalent 33 ouă

   Acesta este un al doilea produs nou pe piața din România, oferit de Orgran, care te va ajuta să pregătești cele mai delicioase prăjituri compatibile cu o dietă vegană sau cu dieta unei persoane alergice la ou. Vei putea să obții produse de calitate cu o textură similară celor care conțin ouă. Un pachet de Amestec fără ou cuprinde echivalentul a 33 de ouă, performanță obținută cu ajutorul unor ingrediente naturale precum amidonul din cartof și din tapioca.

   Multimix Pizza și Patiserie

   Pizza și produsele de patiserie nu sunt deloc ușor de realizat, chiar și atunci când folosești ingrediente clasice. Cu ajutorul Multimix Pizza și Patiserie poți obține textura perfectă pentru o pizza ca la ea acasă, iar produsele de patiserie vor putea rivaliza cu cele pregătite de un pastry chef. Totul este posibil folosind doar ingrediente naturale!

   Făină cu praf de copt

   Făină cu praf de copt

   Când ai de pregătit produse pentru o dietă specială, ultima ta grijă trebuie să fie să adaugi și praf de copt în cantitatea corectă. Făina cu praf de copt conține deja agent de creștere, pe lângă făina de orez și amidon din porumb și tapioca, ceea ce o face perfectă pentru a pregăti rețetele tale preferate. Făina-minune care crește singură nu conține drojdie și nu îți va crea probleme digestive.

   Făină simplă universală

   Îți pregătești pâinea de unul singur? Știm că ai nevoie de soluții simple, rapide, și în același timp sigure pentru sănătatea ta, de aceea îți punem la dispoziție amestecul rapid pentru pâine. Calitatea finală va fi excelentă, iar pâinea obținută va avea acea crustă crocantă pe care cu toții o savurăm.

   Amestec pentru tort de ciocolată

   Amestec pentru tort de ciocolată

   Faptul că ai o dietă specială nu trebuie să facă din prepararea unui tort o întreagă aventură. Cu mixul pentru tort de ciocolată de la Orgran vei obține un tort cu o textură umedă, conținând doar ingrediente naturale. Cu siguranță vă veți bate pentru ultima felie!

   Amestec pentru tort de vanilie

   Același produs natural și delicios în varianta cu vanilie, pentru cei cu gusturi rafinate!

   Ne bucurăm că ai făcut cunoștință cu brandul Orgran și produsele sale cele mai de succes prin intermediul magazinului nostru. La cât mai multe mese delicioase și benefice pentru sănătatea ta împreună cu Orgran și Amarant.ro! Din 28 octombrie 2016.
   Angela Stănescu
   Angela Stănescu

   Autor


   Comentează