Portofoliul Amarant.ro se îmbogățește cu un nou brand!

Portofoliul Amarant.ro se îmbogățește cu un nou brand!

Așa cum deja te-ai obișnuit, pe Amarant.ro găsești tot ce îți trebuie ca să pregătești bunătăți la tine acasă respectând în același timp un regim de alimentație strict. Cu noi ai descoperit că produse inovatoare precum amestecul de făină pentru pâine fără gluten sau preparatele pentru diverse prăjituri sunt foarte la îndemână, la un preț accesibil pentru toate buzunarele și cu un timp de livrare rapid. Pentru că vrem ca tu să poți alege în continuare dintr-un număr mare de produse pentru diete speciale, am adus pe site un nou producător de top, Orgran.

Dacă ești familiarizat cu alimente pentru diete restrictive din afară, probabil că ai auzit deja de Orgran, un brand cu tradiție, ale cărui începuturi datează din anii '50. Dacă nu, aceasta este ocazia ideală să descoperi produse despre care nici nu ai fi bănuit că există, cum ar fi substitutul de gluten.

Am reușit să îți stârnim curiozitatea? Continuă să citești pentru a afla de ce lansarea acestei noi mărci pe magazinul Amarant.ro este o veste bună pentru toți cei cu o dietă specială.

Orgran a adoptat complet soluția "Free from"

Asta înseamnă că produsele sale nu conțin nici unul din următoarele ingrediente: gluten, grâu, ouă, lactate, drojdie, și organisme modificate genetic. Poți consuma Orgran cu încredere, deoarece produsele sunt fabricate într-o unitate de producție lipsită de alergeni.

Faci minuni în bucătărie cu ingrediente naturale

Poți să pregătești mâncăruri și deserturi delicioase, similare celor clasice, folosind doar ingrediente simple și naturale, cum ar fi amidonul din cartof sau din tapioca, făina de mazăre galbenă, sau făina de porumb. Cu ajutorul substitului de gluten de la Orgran, Substitut de gluten fără gluten, poţi recrea efectul glutenului în produse de panificaţie şi de patiserie şi să mănânci o pâine cu coaja crocantă şi miezul pufos. Pasiunea ta pentru bucătărie nu va avea de suferit din cauza dietei stricte pe care o urmezi!

Orgran îți permite să îți diversifici alimentația într-un mod sănătos

Dacă nu poți consuma gluten, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la pâine, paste, și produse de patiserie. Poți chiar să ai o dietă mai variată și mai sănătoasă – produsele Orgran te ajută să îți îndeplinești acest obiectiv cu ajutorul noii game de paste Supergrain, care conține o combinație de trei super-ingrediente, surse de fibre și de proteine – este vorba despre quinoa, hrișcă și mei.

Meniul tău se extinde considerabil

La Orgran găsești întreaga gamă de produse pe care persoanele cu alergii și intoleranțe alimentare sunt nevoite să le procure dintr-o sursă alternativă: făină fără glutenamestecuri pentru diverse produse de panificație și patiseriebiscuițiproduse pentru micul dejunsemipreparate pentru o varietate de rețetepâine crocantădeserturipastegustări și produse pentru copii.

Orice persoană care adoptă o dietă restrictivă se gândește că va fi nevoită să renunțe în primul rând la prăjituri și la paste. Alegând Orgran te poți bucura în continuare de preparate pe care toți le îndrăgim, cum ar fi clătitele și pastele cu legume. De pildă, cu ajutorul amestecului pentru clătite de la Orgran obții desertul preferat al familiei doar adăugând apă sau lapte și opțional ouă. Cât despre paste, un alt preparat fără de care nu ne putem închipui mesele în familie, Orgran oferă o gamă foarte diversă, de la pastele din porumb sau orez la cele în stil italian și lasagna.

Pentru a afla mai multe despre marca Orgran și despre produsele sale populare, te invităm să citești aici, un articolul special din blogul nostru.
Angela Stănescu
Angela Stănescu

Autor


Comentează