Pregătirile de Crăciun ale unui celiac

Pregătirile de Crăciun ale unui celiac

Sunt deja câţiva ani de când ne-am obişnuit să vânăm cele mai bune oferte de Black Friday. Pe lângă faptul că găseşti produse la preţuri foarte bune, ai şi ocazia să faci cumpărături de Crăciun din timp şi să eviţi aglomeraţia specifică sărbătorilor de iarnă.

Pregătirile de Crăciun pot fi destul de obositoare, iar cei care ţin o dietă specială au şi mai multă treabă când pregătesc masa de Crăciun pentru că trebuie să adapteze reţetele tradiţionale în funcţie de ingredientele pe care trebuie să le evite. Când spui Crăciun, te gândeşti la cozonaci, turtă dulce şi prăjituri, dar toate aceste bunătăţi au un numitor comun pentru celiaci – conţin gluten.

Ce e de făcut ca să te poţi bucura de sărbătorile de iarnă chiar dacă ai intoleranţă la gluten, şi asta fără prea mare bătaie de cap? Secretul este să te aprovizionezi din timp şi dintr-o sursă de încredere. Iată ce pregătiri poţi face, începând chiar cu Black Friday:

Stabileşte din timp lista cu bunătăţile pe care vrei să le pregăteşti

  În loc să alergi după ingrediente pe ultima sută de metri şi să cauţi reţete pe Internet când Moş Crăciun deja bate la uşă, este bine să stabileşti meniul şi lista de cumpărături cu o lună înainte.

  Caută făină specială

   Vrei să pregăteşti cozonaci sau prăjituri? Cel mai important ingredient pentru un celiac este făina fără gluten - dacă deja ai completat pasul anterior, vei şti ce cantitate îţi trebuie.

   Cumpără cozonaci gata făcuţi

    Dacă vrei să găteşti un dulce uşor de făcut sau nu ai mult timp la dispoziţie, cozonacii nu sunt cea mai bună alegere. Mai bine faci o prăjitură rapidă şi cumperi cozonaci fără gluten, gata făcuţi. De ce să munceşti din greu şi să uiţi să te mai bucuri de spiritul sărbătorilor?

    Caută produse uşor de luat în geantă

     Îţi vizitezi rudele sau prietenii de sărbători? Şansele ca aceştia să aibă pe masă preparate fără gluten sunt minime. Ia cu tine prăjituri sau pâine crocantă fără gluten şi scoate-le la masă, în loc să salivezi de poftă şi să nu poţi mânca dulciuri sau pâine pentru că au în compoziţie gluten.

     Caută dulciuri pentru copii fără gluten

      Aceste produse sunt ideale dacă ai un copil cu intoleranţă la gluten sau le poţi consuma chiar tu, dacă vrei să te simţi din nou copil de Crăciun. Un lucru e sigur, dulciurile sunt nelipsite de sărbători.

      Vizitează magazinul online pentru diete speciale Amarant.ro!

       De ce?

       Pentru că poţi parcurge cu uşurinţă toţi paşii de mai sus doar accesând Amarant.ro şi vizitând secţiunea de produse. Noi ne-am pregătit din timp pentru ca tu să profiţi de Black Friday şi să îţi faci toate pregătirile de Crăciun cu mult în avans:

       • Lansăm colecţia de cozonaci şi bunătăţi de Crăciun de Black Friday
       • Lansăm Cardurile Cadou pentru prietenii celiacilor
       • Oferim reduceri şi promoţii la un număr mare de produse cu ocazia Black Friday 2016

       Aruncă o privire acum pe Amarant.ro, alege ingredientele de care ai nevoie de Crăciun, şi de Black Friday (25, 26 și 27 noiembrie) doar intră pe site şi comandă produsele de care ai nevoie.

       Îţi sugerăm să îţi faci cont pe site de pe acum, pentru ca totul să meargă strună de Black Friday şi să nu mai pierzi timp atunci în loc să faci cele mai avantajoase cumpărături. În plus, te vei putea abona cu uşurinţă la newsletter-ul nostru - până de Crăciun s-ar putea să descoperi în mail-urile de la noi câteva idei foarte bune pentru celiaci. Vei primi o mulţime de informaţii interesante pentru persoanele cu intoleranţă la gluten şi vei economisi timp şi efort când trebuie să faci cumpărături.

       Te aşteptăm pe Amarant.ro de Black Friday (25, 26 și 27 noiembrie) cu cele mai sănătoase şi irezistibile oferte!
       Angela Stănescu
       Angela Stănescu

       Autor


       1 Răspuns

       vasile rodica
       vasile rodica

       21 decembrie, 2016

       As dori s fiu informata cand sunt reduceri

       Comentează