Raw bite - batoane cu fructe și nuci Amarant.ro îți vine din nou în ajutor, lansând o nouă gamă de produse pe site: batoanele cu fructe și nuci Rawbite, produse în Danemarca. Aceste batoane gustoase nu conțin gluten sau lactate, ceea ce înseamnă că persoanele cu intoleranță la gluten sau la lactoză le pot consuma cu încredere. Mai mult
L'Amande – Desserts sans gluten -  prima noastră întâlnire cu cofetăria Gluten Free

Sâmbătă dimineață ne-am înființat la L'Amande - Desserts sans gluten, eu Victor și soțul meu. Devreme, am zis eu, la 10:10 eram acolo. Micuța cofetărie era deja plină. M-am bucurat așa mult să o revăd pe Daniela, iar pe Geanina abia așteptam să o cunosc. 

Mai mult
Intoleranța la lactoză sau deficitul de lactază (dieta fără lapte)

Intoleranța la lactoză este generată de dificultatea organismul de a digera lactoza. Cauza intoleranței este lipsa lactazei, enzima produsă în intestinul subțire care este responsabilă cu digerarea moleculelor de lactoză.

Un articol detaliat despre intoleranța la lactoză, simptome și mai ales cum să citești etichetele pentru a ține dieta sub control. 

Mai mult

Lovemore Free From Foods – lider pe piaţa produselor fără gluten

Lovemore Free From Foods este o afacere familială aflată în prezent la a treia generaţie, ce continuă să se concentreze pe inovaţie şi calitate, pentru a oferi produse cu gust "normal" persoanelor cu intoleranţă la gluten sau celor care urmează o dietă vegetariană. Atenţie la detalii precum şi experienţa îndelungată a mărcii fac din Lovemore unul din liderii pieţei de produse fără gluten.

Mai mult
Biscuiterie de Provence - tradiţia provensală a biscuiţilor cu migdale

Povestea mărcii Biscuiterie de Provence începe în anul 1833, la Visan, în inima Enclavei Papilor din regiunea Provence.

Întregi, sub formă de fulgi sau măcinate, migdalele reprezintă şi acum unul dintre ingredientele preferate ale patiserilor din Provence.

Mai mult