Un an de Amarant.ro

Un an de Amarant.ro

A trecut un an de când am lansat acest proiect de suflet, Amarant.ro, magazinul pentru diete speciale.

Am pornit la drum cu multă energie, mii de planuri și idei. O mică parte din ele deja s-a materializat, restul își așteaptă cuminți rândul și momentul. Un lucru e sigur, anul viitor vom continua să vă impresionăm cu noutăți.

Dacă vă suntem dragi și vreți să ne cunoașteți, azi m-am gândit că e momentul să prezentăm echipa:

- Angela, sufletul și cuvintele de pe Amarant.ro. Cu mine vorbiți pe chat, la telefon sau pe e-mail. Eu aleg produsele din magazin ( pe documentate și pe încercate), și le recomand, celor care vor, pe cele mai potrivite. Eu procesez comenzile și refac stocurile. Când mă atașez de o marcă vorbesc despre ea să afle toată lumea de ce îmi place. 

- Cristian, soțul și partenerul meu în toate. El pune totul în mișcare, site-ul, chat-ul și toate mecanismele din spate ( și nu-s puține. Uneori mă pune în mișcare și pe mine, când i se pare că mă mișc mai greu. Datorită lui, eu port cu mine tot ce înseamnă Amarant.ro în mașină, acasă, la cafenea cu fetele, în parc sau la birou ( pentru că deși părem că muncim în continuu, uneori suntem acasă pe canapea, sau cu copiii la plimbare dar preluăm comenzi, le procesăm și le trimitem spre expediere). 

- Cosmina și Lili, de la Brașov. Cosmina e cea care pregătește coletele cu multă grijă și atenție, lucru care sigur se vede atunci când coletele ajung la voi. Cosmina are o memorie fantastică și știe aproape toate produsele pe dinafară, uneori și pe clienți. Îi știe pe cei care comandă la birou produsele, și are grijă ca livrarea să fie făcută în orele de program. Lili ne ajută cu facturile, iar când lipsește Cosmina, ea îi ține locul. Au multă experiență și fac totul să pară ca o joacă, dar una serioasă.

- Ne mai ajută, cu mult profesionalism, Raluca, Andreea, Cătălina și Anne, atunci când vrem să spunem multe într-un timp foarte scurt. Raluca are grijă ca fiecare produs nou adăugat pe site să respecte formatul Amarant, cu care v-am obișnuit iar informațiile să fie complete și corecte. Andreea ne scrie articole despre mărcile noi, despre evenimentele și lansările noastre. Cătălina citește mult despre teme interesante, și apoi ne scrie articole foarte bine documentate despre tot ce i s-a părut util. Anne ne scrie mult despre cum și ce trebuie să mâncăm. Este nutriționist și este foarte preocupată ne alimentația copiilor. 

Sărbătorim împreună un prim an grozav. La mulți ani, Amarant.ro.
Angela Stănescu
Angela Stănescu

Autor


Comentează