Crackers de casă fără gluten

Crackers de casă fără gluten

Crackers delicioși de casă fără gluten

Ingrediente

o cană de migdale crude
un ou
3 linguri de apă
¼ linguriță de sare
o cană de făină de quinoa

Indicații

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 grade C.
  2. Adăugați migdale, oul, apă și sare în blender și amestecați până cand obțineți un conținut sub forma unei paste. Adăugați jumătate din cantitatea de făină și amestecați iar aproximativ 20-30 de secunde. În final, adăugați și restul cantității de făină până când obțineți o pastă suficient de consistentă. Este necesar să efectuați amestecarea ingredientelor pe etape, pentru a nu risca formarea de bulgărași și pentru a asigura un rezultat optim.
  3. Ungeți tava cu ulei de măsline pentru a evita compoziția să se lipească de tavă.
  4. Adăugați compoziția în tavă până cand aceasta are o grosime de aproxmativ 2-3 milimetri. Coaceți timp de 18-20 de minute până când veți observa o ușoară rumenire pe margini. 
  5. Scoateți din cuptor și tăiați compoziția în bucăți de aproximativ 3x3 cm. Lăsați să se răcească și apoi scoateți crackersii din tavă.
  6. Bucurați-vă de această gustare alături de o diferite sortimente de brânzeturi sau fructe.



Raluca Adam
Raluca Adam

Autor


Comentează