Fursecuri delicioase fără gluten cu doar 4 ingrediente

Fursecuri delicioase fără gluten cu doar 4 ingrediente

Vă propunem astăzi o rețetă simplă, extrem de practică și potrivită pentru toate tipurile de momente dulci. Aveți nevoie doar de 4 ingrediente și de o poftă incredibilă de dulce. Sub forma unor fursecuri, untul de arahide prinde contur într-o rețetă gustoasă, potrivită celor pasionați de diferitele deserturi ușor de pregătit dar și de soluții practice pentru pachetul de la școală sau serviciu.

Vă asigurăm că nu veți rezista tentației de a le încerca.

Fursecuri delicioase fără gluten cu doar 4 ingrediente

Timp de preparare: 5 minute
Timp de coacere: 10 minute
Porții: 18 bucăți

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 1 cupă de unt de arahide
  • 1 lingură de zahăr
  • 1 linguriță de extract de vanilie

Instrucțiuni:

1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Celsius.
2. Amestecați toate ingredientele într-un bol până când obțineți o compoziție omogenă.
3. Formați bulgărași din compoziția obținută. Încercați să obțineți dimensiuni egale.
4. Puteți folosi metoda clasică, prin care apăsați cu o furculiță deasupra fiecărui bulgăraș, până când obțineti forma binecunoscută a acestor fursecuri. *Puteți să vă folosiți imaginația, utilizând diferite forme de copt prin care să creați diferite forme.
5. Într-o tavă, adăugați o foaie de copt.
6. Așezați prăjiturelele obținute pe tavă și adăugați-o în cuptor.
7. Coceți pentru aproximativ 10 minute pană cand prăjiturile prind o culoare ușor aurie.
8. Scoateți fursecurile din cuptor, lăsați-le să se răcească și bucurați-vă de dulce!




Raluca Adam
Raluca Adam

Autor


1 Răspuns

Diaba-Monica
Diaba-Monica

11 noiembrie, 2018

dăr făină?

Comentează