Fursecuri delicioase fără gluten cu doar 4 ingrediente O rețetă delicioasă de fursecuri fără gluten, simplu și ușor de pregătit, din doar 4 ingrediente. Perfecte pentru pachetul de la școală, de la serviciu, pentru gustarea de după-amiază sau pentru desert. Descoperă mai multe rețete fără gluten și fără alergeni pe amarant.ro. Mai mult
10 sfaturi utile pentru gătitul fără gluten

Pornind de la alegerea tipului de făină potrivit pentru rețeta dorită, continuând cu nenumăratele întrebări despre adaosuri și amidonuri, gătitul fără gluten necesită anumite cunoștințe speciale.

Ne-am propus în acest articol să-ți răspundem la o parte din ele. 

Mai mult
Alfabetul făinurilor fără gluten

În acest articol vă propunem alternative eficiente și utile pentru înlocuirea făinii de grâu cu o gamă variată de făinuri care nu conțin gluten în mod natural.

Tipurile de făină prezentate mai jos reprezintă o alternativă pentru făina de grâu, orz sau secară. Cu toate acestea, este important să fiți conștienți de faptul că nu există un substituent exact și identic pentru făina care conține gluten. 

Mai mult

Făinurile fără gluten. Ghid pentru amestecuri de făină făcute în casă.

Prepararea produselor de patiserie fără gluten nu se rezumă la simpla înlocuire a făinii de grâu cu făina fără gluten, însă prin alegeri inspirate puteţi obţine acasă un rezultat calitativ similar cu al produselor fără gluten din comerţ. 

Iată cum se prepară un amestec corect de făină fără gluten.

Mai mult