Informații despre livrare

Livrarea coletelor

Livrarea produselor se face prin curier rapid, oriunde în țară. Noi lucrăm cu Urgent Cargus.

Condiții și termeni estimați de livrare:

  • Livare în 24 de ore  - Toate comenzile plasate de luni până vineri, până la ora 15:00 sunt livrate în 24 de ore. Durata livrării poate ajunge până la 48 de ore pentru unele zone mai îndepărtate sau mai greu accesibile.
  • Livrare în 48 de ore  - Comenzile plasate după ora 15:00 sunt livrate în maxim 48 de ore.
  • Livrare sâmbătă  - Comenzile plasate vineri până la ora 15:00 sunt livrate sâmbătă dar ne poți specifica, la plasarea comenzii, dacă preferi să se livreze luni.
  • Livrare marți - Comenzile plasate vineri după ora 15:00 și cele plasate în weekend sunt livrate marți.

Livrarea va fi efectuată la adresa specificată în secțiunea Adresa de livrare. În ziua livrării vei fi notificat prin SMS de compania de curierat cu privire la livrare.

Pe colet vor fi trecute datele de contact (numărul de telefon), iar curierul te poate contacta dacă nu poate ajunge cu ușurință la destinație. Este necesar deci, să ne furnizezi un număr de telefon activ, în momentul plasării comenzii, pentru a putea fi notificat cu privire la livrare și pentru a putea fi contactat în caz de nevoie.

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, al producătorului şi în colet sigilat.

Excepție de la cele de mai sus o fac produsele L'Amande - desserts sans gluten, care au un regim specific. Despre livrarea produselor citiți aici L'Amande - desserts sans gluten.

Costul livrării

  • Livrarea prin curier 9.9 lei. Costul livrării este de 9.9 lei, oriunde în țară, pentru colete până în 6 kg.
  • Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 150 lei. Pentru comenzi mai mari de 150 lei, costul transportului este oferit gratuit. Dacă folosești un cod de discount sau beneficiezi de una din ofertele noastre, atunci trebuie să te asiguri că valoarea coșului tău depăsește suma de 150 lei, după aplicarea codului, pentru a beneficia de transport gratuit.
  • Livrare prin curier - greutate ridicată 19.9 lei. Pentru colete ce depășesc 6 kg costul livrării este de 19.9 lei, dacă valoarea comenzii este mai mică de 200 lei.

Toate costurile includ TVA.

Costul transportului este adăugat automat la plasarea comenzii și este inclus în valoarea finală a comenzii.