Informații despre livrarea produselor L'Amande

Bine ai venit pe pagina unde îți explicăm cu drag, despre cum poți comanda, plăti și primi produse L’Amande – desserts sans gluten la tine acasă. Citește cu atenție condițiile de mai jos pentru a ști exact cum te poți bucura, fără griji, te bunătăți de casă fără gluten de la cofetăria L’Amande – desserts sans gluten.

Comanda online a produselor L’Amande – desserts sans gluten

Trebuie să știi că produsele L’Amande – desserts sans gluten se fac la comandă, pentru ca tu să te bucuri de produse proaspete, delicioase, pregătite special pentru tine.

Comanda se plasează pe site-ul https://www.amarant.ro/collections/produse-proaspete, de unde poți alege ce dorești, și cantitățile pe care dorești să le comanzi. Odată plasată comanda, o poți anula în maxim 2 h, pentru că noi o transmitem ulterior la cofetărie, care începe imediat să pregătească bunătățile pentru tine.

Pregătirea comenzii

Pregătirea comenzii poate dura până la 48 de ore de la confirmarea comenzii, așa încât expedierea se va face cel în cel târziu 48 de ore de la primirea și confirmarea comenzii. 

Pregătirea și expedierea comenzilor se face astfel: 

Comenzile primite luni-miercuri se pregătesc în maxim 48h și se expediază până cel târziu joi.

Comenzile primite joi-duminică se pregătesc începând cu următoarea zi de luni și se expediază până cel târziu miercuri.

Nu livrăm sâmbătă, din acest motiv nu putem pregăti colete pentru expediere vinerea. 

Dacă dorești să primești comanda într-o anume zi, te rugăm să ne anunți la momentul plasării comenzii pentru a putea confirma ferm că putem livra. 

Comanda minimă pentru produse L’Amande – desserts sans gluten este de 80 de lei (fără a include taxa de transport).

Denumirea produsului, poza, lista ingredientelor, lista alergenilor, gramajul și prețul sunt detaliate la fiecare produs în parte. Acolo unde este menționat, un produs poate în varianta fără lactoză (cu lapte fără lactoză, unt fără lactoză), sau de post, fără lapte (cu lapte vegetal) și fără ou (cu înlocuitor de ou). Comandarea unui produs confirmă citirea cu atenție a listei ingredientelor și a alergenilor. Magazinul Amarant și cofetăria L’Amande – desserts sans gluten nu își asumă responsabilitatea pentru reacții alergice la ingredientele produselor L’Amande – desserts sans gluten, dacă acestea au fost menționate în mod explicit pe site și pe eticheta produsului. Pentru siguranța dvs, noi vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare legate de ingredientele folosite și de alergenii prezenți în produse.

Nu se pot comanda fracții de gramaj, unitățile sunt specifice fiecărui produs, astfel încât produsul să fie ambalat în condiții optime și să ajungă al tine în cea mai bună stare.

Comanda plasată trebuie să conțină lista produselor și a gramajelor corect alese, numele destinatarului, adresa de livrare corectă și completă, numărul de telefon valabil și adresa de e-mail. Comenzile cu număr de telefon incomplet, adresă incompletă sau adresă de e-mail incorectă nu vor fi procesate până nu se completează toate informațiile. Magazinul Amarant vă va contacta prin una din metodele de contact disponibile ( telefon sau e-mail) pentru a completa/ corecta datele din sistem. Dacă nu vă putem contacta, comanda nu va fi procesată.

Plata produselor

Plata se face cu cardul, și se plătește în avans. Cu toate că vei folosi cardul la plasarea comenzii, noi vom debita suma din contul tău doar în momentul în care expediem comanda către tine, atunci când vei primi pe e-mail mesajul cu numărul de AWB al coletului tău.

Dacă din motive independente de noi, cofetăria nu poate onora parțial sau total comanda ta, atunci banii nu vor pleca deloc din contul tău, iar noi vom anula plata autorizată de tine. O comandă onorată parțial va fi achitată parțial, fără nicio altă intervenție.

Livrarea produselor

Produsele se pregătesc cu max. 24h înainte de expediere. Coletele se pregătesc în cofetărie și sunt expediate către tine, direct din laborator, prin curier rapid. Așa cum deja v-am obișnuit, vom lucra tot cu Urgent Cargus.

Vă rugăm să vă asigurați că sunteți la adresa indicată în comandă, în ziua livrării pentru a evita amânarea livrării pe a doua zi.

Plata transportului este de 9 lei, pentru comenzi mai mici de 150 de lei, și gratuită pentru comenzi de peste 150 lei.

Returul produselor, refuzul coletelor

Produsele L’Amande – desserts sans gluten nu se pot returna. Expedierea comenzii atrage după sine și achitarea costului comenzii și a costului de transport. Costul comenzii nu va fi rambursat în cazul refuzul coletului și returul coletului la cofetărie.

Ne asumăm toată responsabilitatea pentru livrarea coletului, pe perioada transportului de la cofetărie la destinație, astfel încât traseul va fi urmărit de noi până la livrare. Ne rezervăm dreptul de a vă contacta dacă observăm că nu s-a efectuat livrarea în termenul estimat de noi, pentru a afla motivul întârzierii livrării.

În cazul în care nu ați fost contactat de curier în vederea livrării în maxim 48 h de la confirmarea expedierii, iar noi nu v-am contactat în acest timp, vă rugăm să ne contactați de urgență prin e-mail la contact@amarant.ro, pe site sau telefonic la 0373.784.135.