Informații generale despre cardul cadou

Vrei să faci un cadou unei persoane care urmează o dietă specială însă nu te poți hotărî la ce produse să alegi? Dieta este atât de specială încât nu știi sigur ce poate sau nu să consume prietenul sau prietena ta? Sau poate ți-a spus că i-a plăcut o prăjitură de pe Amarant.ro dar nu mai știi care? Scapă cu eleganță din aceste situații.

Cardul cadou de la Amarant este soluția perfectă. Funcționează ca un card bancar de debit, deci nu trebuie să-ți faci griji cum că suma cheltuită va fi peste măsură: valorează exact atât cât plătești și poate fi folosit la finalizarea unei comenzi în loc de “bani adevărați”.

Ce cadou mai perfect poți face în afară de a-i oferi un card cu bani unei persoane apropiate pentru a-și cumpăra ce-și dorește?

Pentru a-l face cadou îl poți trimite pe email, îl poți tipări și include într-o felicitare sau poți trimite doar link-ul pe WhatsApp sau Facebook Messenger. Îți recomandăm să-i oferi și o atingere personală și să introduci un mesaj atunci când comanzi pentru ca prietenul sau prietena ta să se bucure de urarea ta de fiecare dată când folosește cardul.

Câteva lucruri remarcabile și bune de știut despre cardul cadou Amarant:

 • este un produs electronic, nu atrage cost de livrare și îl vei primi pe email instantaneu. Sau, mai exact, în cel mult câteva minute după ce l-ai comandat dacă plătești online cu cardul bancar.
 • link-ul primit pe email îți arată câți bani mai sunt disponibili pe card. Prietena ta va ști dacă soldul îi permite să acopere transportul la următoarea comandă de exemplu.
 • poate fi utilizat pentru oricâte comenzi, cu orice produse, inclusiv pentru a plăti transportul atâta timp cât cardul are un sold pozitiv. De exemplu, dacă ai făcut o comandă și valoarea, inclusiv transportul este 89,90 lei și ai achitat folosind un card cu valoarea de 100 lei, îți rămân 10,10 lei (transportul și jumătate de loz) pentru o comandă viitoare.
 • dacă valoarea comenzii e mai mare decât creditul de pe card, poți folosi un alt card, un cupon de reducere sau poți alege să plătești diferența cu cardul, ramburs, etc.
 • include și QR code dacă utilizezi așa ceva. Altfel arată că suntem foarte moderni.

Alte lucruri bune de știut despre cardul cadou Amarant, dar care nu sunt la fel de extraordinare sau poate se subînțeleg:

 • este valabil doar la noi pe site, și poate fi folosit ca modalitate de plată la finalizarea unei comenzi
 • poate avea orice valoare aleasă de tine din cele disponibile
 • poate fi cumpărat ca orice alt produs de pe site
 • persoana căreia îi trimiți cardul îl poate folosi imediat
 • modalitățile de plată disponibile sunt cele generale de pe site: online cu card bancar, ramburs, virament bancar. Dacă alegi să plătești ramburs (îl comanzi împreună cu alte produse) îl primești, pe email, atunci când curierul ne-a confirmat plata, iar în cazul în care plătești prin virament bancar atunci când banca confirmă plata. Îți recomandăm totuși plata online. Este sigură și noi nu retragem suma aferentă comenzii decât atunci când ai primit deja produsele.
 • nu poate fi reîncărcat, dar asta nu este o problemă. Nu se consumă hârtie, plastic sau metale rare pentru cipuri la generarea unui card nou, așă că poți cumpăra oricâte fără alte griji.