Pregătirile de Paște se fac pe Amarant.ro

Ultima săptămână dinaintea Paștelui este una din cele mai intense. 

Ce e de făcut ca să te poţi bucura de sărbătorile pascale fără drumuri de la un magazin la altul în căutarea produselor preferate și a tuturor ingredientelor esențiale pentru bunătățile preferate? Secretul este o vizită pe Amarant.ro, pentru că aici pregătirile se fac simplu și rapid. Iar zilele următoare sunt pline de reduceri, oferte și cadouri dulci. 

  Vrei să pregăteşti chiar tu cozonacii sau tradiționala pască aromată? Cel mai important ingredient pentru un celiac este făina fără gluten. O găsești aici. 

   Dacă, însă, vrei ceva gata pregătit, caută tartele pufoase cu fructe, plăcintele cu mere, prăjiturile cu migdale și celelalte bunătăți care te așteaptă pe Amarant.ro, la Dulciuri fără gluten

    Cu siguranță că îţi vizitezi rudele sau prietenii de sărbători. Şansele ca aceştia să aibă pe masă preparate sigure, fără gluten, sunt uneori destul de mici. Ia cu tine prăjituri sau pâine crocantă fără gluten şi fii fără grijă, te vei bucura de compania celor dragi și de bunătăți sigure pentru tine. 

    Dar cum s-a pregătit Amarant pentru Paștele de anul acesta?

    Produse cadou

    Fiecare comandă mai mare de 69 de lei va include un cadou de la Tercetto. Și pentru că e sărbătoare, cadoul oferit este la alegere. 

    Comenzile mai mari de 99 de lei se bucură de Macarons la alegere de la Biscuiterie de Provence, cele mai iubite bunătăți pe bază de migdale.

    Comenzile de peste 150 de lei se vor bucura de un cadou special, una dintre noutățile de sezon: Prăjitura cu sos de ciocolată Valhrona, de la Biscuiterie de Provence, un produs nou lansat la sfârșitul anului trecut dar vor avea parte și de un cadou surpriză. 

    Transport gratuit

    Timp de 5 zile oferim transport gratuit pentru toate comenzile ce depășesc 99 lei, oricunde în țară.

    Reduceri și oferte la zeci de produse

    Am pregătit pachete speciale de sărbătoare și produse bonus pentru cumpărăturile tale. Descoperă ofertele pe site.